Deadline Ordberoende förlag 31 oktober

Jag hörde den här tävlingen omnämnas för några dagar sedan, men visste inte när deadline var förrän jag kollade upp det idag (sitter och plitar på en helt annan typ av novell för tillfället). Deadline är redan imorgon den 31 oktober för de som är intresserade av att skicka in. Observera att man ska skicka in manuset i pappersformat och att det är poststämpeln som gäller!

Så här står det i alla fall på Ordberoende förlags Facebook-sida:

NOVELLTÄVLING – UPPFÖLJAREN TILL #Älskanoveller
TEMA: Kärlek – 30 nyanser av passion
Vad är kärlek för dig? Tanken med temat #kärlek är att gestalta något/någon du älskar/älskat. Du får fantisera. Årtal och genre väljer du själv. För övrigt är temat fritt – det kan handla om kärleken till en hobby, en person, ett husdjur, en plats eller vad ni vill.
Viktigt att tänka på
• Innan du skickar in ditt bidrag: Formatet på texten är berättande, en novell (alltså inte en dikt). Skriv i Word med 1,5 radavstånd, 12 pkt, Times New Roman och indrag. Använd ” tecken för dialog. Alltså ”Hej”, sa Anna. Det är enklast att alla gör likadant direkt. Öppna närmaste bok så ser du. Din berättelse ska vara minst 8.000 tecken ink blanksteg och maximalt 16.000 tecken lång ink blanksteg.Tempus är valfritt.
• Skickar ditt bidrag: Skicka din text med post senast den 31 oktober 2014. Texten ska vara framme den 4 november 2014. Poststämpelns datum gäller.Du skickar in omärkt pappersmanus i fyra exemplar, samt bifogar ett igenklistrat kuvert med novellens titel utanpå. Skriv ditt namn, adress och mejladress på en lapp i kuvertet.
På manuset ska ort och titel framgå, men alltså INTE ditt namn, exempelvis: Stockholm – En oförglömlig kväll. Alltså ort och titel. Skriv gärna om orten du bor på – bra i marknadsföringssyfte och gör det lätt att komma med i lokalpress/radio.
Läs igenom novellen noga innan du skickar in den. Vi kommer denna gång att tillåta endast ETT korrigeringstillfälle för antagna noveller (i detta ingår även ändring av titel och författarpresentation.)
Manuset skickas till:
Projekt #Kärlek
Box 20010
161 02 BROMMA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s