Fel förlag söker science fictionnoveller?

Det ska vara ett litet frågetecken efter rubriken: Fel förlag söker science fictionnoveller?
För trots att hemsidan är uppdaterad i år så är jag inte säker att så är fallet för det står inget årtal efter deadlinen den 31 juli. Det har inte heller hänt speciellt mycket inne på deras Facebooksida de senaste åren. Det var också där som jag hittade inlägg från 2013 om antologin Fel Science Fiction 2 där det även stod ISBN-nummer med mera.
Men efter sökande på internetbokhandlare så verkar den inte att ha blivit utgiven ännu, så de kanske bara var ute i god tid med omslag med mera.
Jag har mejlat och frågat om saken, men inte fått något svar än (och det är ett bra tag sedan nu).
Förra året och även i år har de i alla fall gett ut några romaner så förlaget verkar i alla fall vara ”alive and kicking”, så nu tar jag och lägger upp informationen som finns på hemsidan. 🙂

Så här står det på Fel förlags hemsida http://www.felforlag.se/projekt:

Efter att tre av bidragen i vår första sf-antologi nominerades till årets bästa sf-novell 2010 och massor av fin respons från läsare och recensenter tycker vi det är dags att göra en tvåa! Något större, häftigare, blåare och ballare! Förlaget har vuxit ordentligt sedan vi gav ut den första antologin, vilket kommer märkas på produktionen, distributionen och marknadsföringen. Nu söker vi alltså massor av nya bidrag till uppföljaren! Det kan vara noveller, kortromaner, dikter, illustrationer (svartvita), fotografier (svartvita), recept, protokoll ja vad som helst bara det platsar i en sf-antologi. Eller utmana oss och genren och skicka in något som tveksamt har med sf att göra!Skicka manus till sf2@felforlag.se

DEADLINE ÄR NU SATT TILL: 31 juli

Läs mer på:
http://www.felforlag.se
https://www.facebook.com/felforlag

2 reaktioner på ”Fel förlag söker science fictionnoveller?

    • Jag fick aldrig något svar på min förfrågan till dem om när, var och hur bidragen till Fel 2 skulle vara inne, men när jag hittade deras Facebooksida fick jag intrycket att deadlinen nog hade varit ett par år innan, men att ingen brytt sig om att uppdatera hemsida etc vilket lurade många att tro att novelltävlingen var aktuell då inget årtal fanns angivet. Förlaget har inte gett mig något seriöst intryck, tyvärr. Senast jag kollade upp dem så var hemsidan helt omgjord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s