Fin kommentar på gammal novellsamling

Imorse hittade jag ett meddelande om att jag hade fått en kommentar inne på Kapitel 1. Det går inte att komma ifrån att jag drabbas av en viss oro i magen när ett sånt meddelande dyker upp. Kommer det att vara positivt eller negativt? Vilken av mina böcker som ligger där kommer det att gälla?
Den här gången var det en novellsamling som jag har kallat ”Osorterat”. Anledningen till titeln är att det är osorterat material inom olika genrer. De flesta av novellerna är skrivna från september 2012 och något drygt år framåt. De skrevs för tävlingar som Månadens novell och Novellracet, några till Mininovelltävlingen. Från början låg många av dem som egna böcker, med egna kommentarer och betyg, men då det under profilen på Kapitel 1 enbart går att lägga upp max 30 synliga böcker tog jag bort en del och gjorde en novellsamling istället.
Kommentaren gjorde också att jag fick se att ”Osorterat” nu har haft över 100 läsningar! (Nåja, över hundra som har kollat på den i alla fall.) Kul eftersom jag inte har tänkt på den på länge! 🙂

För er som inte har läst den än så kommer länken här:

http://www.kapitel1.se/ylwa-karlsson/osorterat

Här finns spökhistorier, skrönor, drama, humor och en del annat!

Trevlig läsning! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s