Mitt bidrag till Mininovelltävlingen

Yes! Jag har skrivit en novell idag! Eller kanske är det mer en berättelse eller en saga. Förresten, skit samma vad jag kallar det! Jag har skrivit klart en historia idag! I flera dagar har jag gått omkring med den i huvudet (tillsammans med femtioelva andra historier som vill bli skrivna de också), men nu har jag äntligen skrivit ner den och klistrat in den i tråden på Kapitel 1.
http://www.kapitel1.se/forum/thread/44289

För den som vill gå direkt till novellen finns den här:
http://www.kapitel1.se/ylwa-karlsson/den-visa

Ha en fin onsdagskväll! 🙂

7 reaktioner på ”Mitt bidrag till Mininovelltävlingen

 1. En ny sida av hur gud ser ut och är. Fantasifullt. Men kanske det stämmer. Han käbblar så mycket med sig själv att han skiter i att hjälpa de som behöver. Det var nog det han gjorde den där dagen när jag var liten och bad honom om hjälp men inte fan gjorde han nåt. Men nu vet jag varför. : )
  Take care lassi
  /xxseb

  • Tack Pia! Jag håller på med ”Första given” och även om ”Dallashistorier” kanske inte riktigt är min grej så gillar jag den! Härligt överraskande med Claes igår! 🙂

 2. Nu får du den tredje kommentaren av denna text här på din blogg också. Bästa Paulo Coelho-stil på denna novell. Älskar djupet i din novell. Fick läsa om slutet för att greppa det hela men vilket djup det blev där också. Fem hjärtan till dig/ kram

 3. Tack så mycket Ljusletaren! Det var den här typen av berättelser jag ville skriva när jag blev medlem på Kapitel 1, men de hade ingen större framgång så jag lät mig förföras av andras former av texter och härma efter. På sätt och vis var det säkert nyttigt, men jag tappade bort min själ någonstans. Det är därför mitt skrivande har gått knackigt i år.
  Kram

 4. Från Nora ”Gillar”
  Tyckte om din novell. Gud ser olika ut för alla. Jag önskar nog ändå att han är lite snällare. Men din bild av honom var verkligen annorlunda. Men en bra symbolik. Om vi är hans avbild så borde även han ha både bra och dåliga sidor, som oss.
  Kram
  Nora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s