Mininovelltävling på Kapitel 1

De senaste månaderna har varit ganska jobbiga vilket kanske har märkts här då jag sällan har uppdaterat bloggen, vissa dagar har jag inte ens orkat sätta igång datorn. Så trött har jag varit, främst mentalt.
Högen av tänkta bok-och filmtips växer för varje dag, medan bristen på nya novelltävlingar till exempel är uppenbar för alla för tillfället.
De enda novelltävlingar som rullar på för tillfället är Mininovelltävlingen på Kapitel 1 och tyvärr har jag glömt att nämna ett par av dem de senaste veckorna (och har inte heller försökt orka få ihop några egna texter heller).

Jag tar nu julledigt från mitt eget skrivande (naturligtvis inte hugget i sten och viss planering i form av synopsis inför januari 2016 pågår) förutom vad gäller bloggarna, så det kommer att bli några bok- och filmtips här och några andliga inlägg på http://thewolfesstale.wordpress.com innan jul. Jag hoppas kunna få bort hela högen som ligger på skrivbordet innan det är dags att titta på Kalle Anka & C:o! 🙂

För er som ännu inte har provat på den underbara konsten att skriva mininoveller så rekommenderar jag att man går in här för att hitta inspiration:

http://www.kapitel1.se/forum/thread/44466

2 reaktioner på ”Mininovelltävling på Kapitel 1

  1. Oi hope ya get yer inspiration and enegry back soon. Bethie use to say ” I send ya some energy” so oi do the same for ya: Let the force be wi ya.
    /xxseb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s