The Wolfess’ Tale går i graven!

Jag har bestämt mig för att lägga ner min övernaturliga blogg The Wolfess’ Tale.
Det finns flera skäl till det.
Det första är brist på tid och ork, helt enkelt. Tanken bakom bloggen var att den skulle kännas som en befrielse, inte som en belastning, vilket den känns som nu. Jag hinner knappt med eget skrivande och läsande nu så att hålla två bloggar uppdaterade med material är för mycket.
Det andra, och kanske ur vissa perspektiv viktigare skälet är att jag är trött på människor som snor idéer. Jag har varit med om det alltför många idéer har snotts från mig genom åren och att någon annan sedan har tagit åt sig äran. Så varför ska jag ge bort saker ur mitt liv gratis mer?
De saker som jag har lagt upp här, på en tidigare blogg samt inne på Kapitel 1 har faktiskt hänt mig och människor som står mig nära. Det är inte fiktion. Inte bara en historia som man kan använda för att ge sin egen berättelse någon form av autencitet. (Och alla nära-döden-upplevelser är inte lika heller utan väldigt individuella, vilket är orsaken till att jag har en stark misstanke varifrån en författare hade tagit sitt material. Om vederbörande hade gjort en mer noggrann research så hade hen upptäckt det!)
När det gäller paranormala fenomen kan det faktiskt även vara riskabelt att föra saker vidare om man inte fattar vad det handlar om också, om man tror att såna här saker inte finns utan bara är fantasier …

Jag vill tacka alla som har följt min övernaturliga blogg. Jag låter den ligga uppe i några dagar till, sedan kommer jag att flytta boktipsen till min författarblogg istället. (Jag måste få någon bättre ordning på boktipsen så att de blir lättare att hitta här.)

Ha det gott och tänk på att det finns mycket som rör sig mellan himmel och jord!

IMG0771A

6 reaktioner på ”The Wolfess’ Tale går i graven!

  1. Hur kan någon tjuva andras idéer är för mig en gåta?!?! Det som är kul med att skriva och berätta är att berätta om något som är från sitt eget hjärta. Antar att det känns som en våldtäkt när någon tjuvar det man själv har skapat och varit med om? En person tjuvade andras texter och även min text en gång plus några av mina kommentarer. Jag höll på att gå i taket! Det var en dömd stalker som när sig på att göra på detta vis *tyvärr*. Tack för denna tid med denna blogg! Tur att du har en blogg till och där går det väl att blanda det du vill eller …
    /kram

    • Det frågar jag mig också. Och det har inte bara gällt skrivande heller. Jag har aldrig fått någon fast tjänst, men mina idéer har varit användbara!
      Nu ska jag använda mina upplevelser och erfarenheter i mitt eget skrivande istället. Mot förlag. Och inte e-böcker (för från dem verkar det snos hej vilt efter kommentarer i författargrupper på Facebook).

  2. Tråkigt att höra. Förstår dig dock och tur du har en blogg till så vi slipper skiljas här 🙂 Kram

  3. Inte rakt av (tror jag), men det verkar finnas en del upprörda röster, särskilt när ämnen har varit lite udda. Men det är svårt att veta förstås. Ämnen kan man inte copyrightskydda. Men förlag har uppenbarligen lite dålig koll på vad som släpps som enbart e-böcker, så chansen finns att ett förlag kan anta något som är snott från någon annan. Man ska även se upp med vad man berättar om egna projekt i olika sammanhang. En del berömda författare har snott historier från mindre kända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s