Synk Publishing har novelltävling!

Synk Publishing ska starta ett e-magasin och utlyser en novelltävling.

Så här står det bland annat på sidan:

De bästa bidragen i vår sommarnovelltävling kommer att utgöra en del av innehållet i vårt e-magasin “SommarSYNK”. Skriv en novell på temat ”Kärlek, ur ett vidare perspektiv” och var med du också!

Vi känner ofta kärlek för mer än bara vår partner; till ett jobb, choklad, ett husdjur, sommaren, en bil, ett land, ett smycke eller till och med för kanotpaddling. Ta fram din innovativa ådra och skriv en novell som lockar till skratt, tårar, igenkännande eller inspiration.

Det bästa bidraget uppmärksammas i en författarintervju där du som skribent får berätta om ditt skrivande. Du belönas även med ett presentkort på 1 000:- att användas på Akademibokhandeln.

Flera av de bästa bidragen blir publicerade i e-magasinet som kommer ut lagom till sommarsemestern för skön läsning i hängmattan.

SommarSYNK publiceras via issuu.com och i de vanligaste sociala mediekanalerna. Författarintervjun publiceras även här på vår webbplats.

Det finstilta: Bidragslämnare godkänner att novellerna publiceras i SommarSYNK utan ersättningskrav. Bidragen ska vara oss tillhanda senast
31 maj 2016. SommarSYNK publiceras i juli 2016. Vinnande bidrag meddelas under juni månad 2016. Bidragen ska vara max 6 000 tecken, inklusive blanksteg. Manus skrivs med radavstånd 1,5. Novellen får inte ha varit publicerad tidigare. Spara texten i Word eller rtf. Skicka via e-post till: info@synkpublishing.se. Bifoga namn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Läs mer här:

http://www.synkpublishing.se/T%C3%A4vling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s