Balder books

Lära för livet (Swedish edition). (Balder books, 2014).

En erotisk novell som man kan köpa på Amazon.com!

Utdrag ur Lära för livet:

Jag ska säga till honom att det inte kan bli någon fortsättning; att den där första gången var ett misstag som aldrig ska återupprepas. Men när jag ser in i de där varma bruna ögonen som kikar fram under luggen så känner jag hur mina sköldar sjunker mot marken, och när fingertopparna lätt smeker över min arm så finner mina läppar vägen till hans. Det finns en smak av mint i hans mun, antagligen efter ett tuggummi. Jag lindar mina armar om hans hals. Eftersom jag är barfota så blir jag tvungen att luta huvudet en smula bakåt. Våra tungor leker tafatt med varandra och till sist känns det som om jag inte vet var gränsen mellan hans och min mun går. Vi backar bort till soffan och jag råkar sätta mig på fjärrkontrollen till TV:n som går igång. Det är något lekprogram som jag aldrig har förstått mig på reglerna i. Fjärrkontrollen faller i golvet, men vi bryr oss inte. Snart befinner sig min blus på golvet och Fredrik drar sin t-shirt över huvudet. Jag ålar mig ur mina jeans och trosor.
”Behåll strumporna på. Dem vill jag ta av”, säger han mjukt. Han händer smeker bort strumporna från mina fötter och ben. Hans läppar kysser mina fotsulor. Jag lägger mitt ena ben över soffans rygg och smeker hans kropp med det andra. Han böjer sig fram över mig och vi kysser varandra djupt och länge.

 

http://www.amazon.com/L%C3%A4ra-f%C3%B6r-livet-Erotik-Swedish-ebook/dp/B00KY0D8PK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1404302643&sr=8-1&keywords=l%C3%A4ra+f%C3%B6r+livet

Novellen finns tyvärr inte tillgänglig på Amazon längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s