Fångad av lust

Under 2013 hade Kapitel 1 förlag en erotiktävling under temat Fångad av lust. Flera hundra noveller deltog under året. I maj månads deltävling 2013 kom min novell Den rätte på 3.e plats  och när tävlingen var över hade min novell  kommit på en mycket hedrande 10:e plats!

Den finns nu med i Kapitel 1:s antologi Fångad av lust tillsammans med de övriga vinnande bidragen.

Utdrag ur Den rätte:

”Inte en gentleman?” Mr Darcy såg med rynkade ögonbryn på Lizzy. Blicken i hans ögon fick henne nästan att ångra att hon hade sagt så. Men han hade förstört Janes chanser att bli gift med Mr Bingley och det kunde hon inte förlåta honom. Han kom närmare och stod nu så nära att hon kunde känna honom andas ut. Han luktade någon herrparfym, men också häst och frisk luft. Plötsligt blev hon mycket medveten om hans närvaro. Hon kunde nästan känna värmen från hans kropp omkring sig.
”Du kanske inte önskar en gentleman? Du kanske önskar någon som Mr Wickham som gärna för in sina händer under damernas kjolar?”
Han lutade sig närmare henne. Plötsligt lade han händerna omkring hennes ansikte och tryckte sina läppar hårt mot hennes. Lizzy stelnade till. Han tryckte upp henne mot väggen och höll henne fast. Han läppar var hårda och krävande, men när hon slutade att streta emot så blev de mjukare. Då kände hon något hårt på hans kropp som tryckte mot hennes. Det blixtrade till på ett nytt sätt i hennes underliv. Det kändes som om det brann därnere på henne. Han höll henne fast, men inte så hårt längre. Han började att röra sig mot henne i långa, dragande stötar. Hans andehämtning blev tyngre.
”Vad gör ni med mig, Miss Bennet?” viskade han. ”Det här är så fel, så fel.” Lizzy kunde inte hålla sig längre utan började att röra sig mot honom. Känslan mellan hennes ben tilltog och hon ville inte att den skulle avta. Hon slöt ögonen och bara njöt.”

Om den rätte låter vänta på sig är det bra att ha tillgång till fantasi och teknik! Följ med på en resa från 1810-talets England via nätdejtingens baksidor till framtidens älskare!

Genre: erotik, humor och lite science fiction mot slutet!

Den kan köpas på Bokon.se.

OBS! Från och med långfredagen den 3 april 2015 kan både antologin Fångad av lust och Den rätte köpas hos de flesta internetbokhandlare och lånas på de flesta bibliotek! 🙂

https://bokon.se/ebok/fangad-av-lust-antologin_my-olausson

847b8c2a6ffce4e63c71708fff0f052a

Min novell Den rätte

 

Det går även bra att köpa Den rätte som enskild novell hos Bokon.se

https://bokon.se/ebok/den-raette_ylwa-karlsson

 

e5c8d3df2a3c9a93e280a7d85c3f9f54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s