The Wolfess’ Tale – A Spiritual Blog

För någon månad sedan så upptäckte jag att jag hade tappat bort andligheten i mitt skrivande. När jag gjorde ett test kom det först på sjunde plats! Det hela skakade om mig en hel del, men det förklarade varför mitt skrivande inte har fungerat i år. Jag hade blivit mer intresserad av själva skrivandet än innehållet; vad jag skriver om. Det kanske fungerar för en del författare att göra så, men inte för mig, för själva andligheten var anledningen till att jag började skriva. För jag hade något att berätta, ett budskap att förmedla.
En av orsakerna till det handlade om att för att ens bli läst så började jag försöka bli populär och skriva om samma ämnen etc som de populära författarna gjorde. Jag fick en viss framgång, men i år har jag i princip stått och stampat på samma fläck, ja, till och med fått till sämre texter än när jag började skriva på allvar 2012.

Det var då jag bestämde mig för att skapa ytterligare en blogg och att den skulle handla om mina egna paranormala erfarenheter (jag hade en sådan blogg 2012-2013, men hade inte råd att ha den kvar) och andliga insikter och funderingar.
Namnet var ganska självklart då mitt namn betyder varginna, varghona.

Så om du är intresserad av andlighet och paranormala fenomen så titta in vetja! 🙂

http://thewolfesstale.wordpress.com

4 april 2016
The Wolfess’ Tale går i graven!

Jag har bestämt mig för att lägga ner min övernaturliga blogg The Wolfess’ Tale. Det finns flera skäl till det.
Det första är brist på tid och ork, helt enkelt. Tanken bakom bloggen var att den skulle kännas som en befrielse, inte som en belastning, vilket den känns som nu. Jag hinner knappt med eget skrivande och läsande nu så att hålla två bloggar uppdaterade med material är för mycket.
Det andra, och kanske ur vissa perspektiv viktigare skälet är att jag är trött på människor som snor idéer. Jag har varit med om det alltför många idéer har snotts från mig genom åren och att någon annan sedan har tagit åt sig äran. Så varför ska jag ge bort saker ur mitt liv gratis mer?
De saker som jag har lagt upp här, på en tidigare blogg samt inne på Kapitel 1 har faktiskt hänt mig och människor som står mig nära. Det är inte fiktion. Inte bara en historia som man kan använda för att ge sin egen berättelse någon form av autencitet. (Och alla nära-döden-upplevelser är inte lika heller utan väldigt individuella, vilket är orsaken till att jag har en stark misstanke varifrån en författare hade tagit sitt material.)
När det gäller paranormala fenomen kan det faktiskt även vara riskabelt om man inte fattar vad det handlar om också, om man tror att såna här saker inte finns …

Jag vill tacka alla som har följt min blogg. Jag låter den ligga uppe i några dagar till, sedan kommer jag att flytta boktipsen till min författarblogg istället. (Jag måste få någon bättre ordning på boktipsen så att de blir lättare att hitta där.)

Ha det gott och tänk på att det finns mycket som rör sig mellan himmel och jord!